Noodstroom onderhoud

 

Seakeeper 5     
    HOME   •   ONDERHOUD   •   TOEPASSINGEN   •   NIEUWE INSTALLATIE   •   CONTACT    
         
   

 Waar worden noodstroomaggregaten toegepast?

   
   
U bevindt zich hier: Home  |  Toepassingen
   
   
Met Hunter NV beschikt u over de juiste partner voor stroom- en noodstroomvoorziening. Hunter NV heeft meer dan 80 jaar ervaring in zowel het ontwerpen, als het leveren en installeren van standaard en custom made noodstroomsystemen en is bijgevolg de expert bij uitstek. Noodstroom-onderhoud.be biedt u een solide en betrouwbare partner. Hunter NV biedt u naast noodstoominstallaties ook de besturingspanelen en brandstoftankinstallaties van de beste kwaliteit.

Waar kunt u een noodstroomaggregaat aantreffen?

- Telecom en datacommunicatie - Industrie
-  Banken en de financiële sector -  Transport en logistiek
-  Ziekenhuizen en gezondheidszorg -  Utiliteitsbouw
-  Petrochemie en pharmaceutische bedrijven  


Complexe projecten van noodstroomvoorziening
Onze goed ontwikkelde engineeringsafdeling, in samenwerking met ons zusterbedrijf Kemper & Van Twist, is gespecialiseerd in het uitwerken en opleveren van de meest complete en complexe noodstroominstallaties. Meer dan 40 jaar ervaring garandeert u de juiste partner ook voor installateurs. Wij zijn actief in allerlei marktsegmenten dankzij onze flexibiliteit en brede kennis. Wij passen de producten volledig naar uw wens aan vanuit onze moderne werkplaatsen.

De FAT* test van de dieselgeneratoren voeren wij uit in onze moderne testruimte. Op locatie zorgen wij voor plaatsing, installatie en de inbedrijfstelling van noodgenerator en besturingspanelen. De juiste noodstroomgenerator verzekert u van een continue bedrijfsvoering. Tevens kunnen onze installaties ingezet worden als continue vermogen of als noodgenerator.

Hunter NV staat garant voor kennis en ervaring als het gaat om noodstroom, continue vermogen en stroomopwekking in eigen beheer. Hunter NV is altijd in staat een totaalproduct af te leveren. Dit door de jarenlange samenwerking met toonaangevende dieselmotor- en generatorleveranciers.

* Factory Acceptance Test   
   
Meer dan 80 jaar ervaring.


Deze website is onderdeel van Hunter N.V. Voor informatie en bestellingen bezoekt u de website!

MEER INFORMATIE 

Website Hunter
   
    © Hunter N.V. | Adres: Helststraat 49/51 (unit 11), B-2630 Aartselaar (BE) | Tel. +32(0)3 - 820 55 60