Noodstroom onderhoud

 

Seakeeper 5     
    HOME   •   ONDERHOUD   •   TOEPASSINGEN   •   NIEUWE INSTALLATIE   •   CONTACT    
         
   

Onderhoudscontract noodstroomaggregaat

   
   
U bevindt zich hier: Home  |  Onderhoud
   
   
Een correct onderhoud is noodzakelijk om de goede werking en staat van uw noodstroominstallatie te kunnen garanderen. Hunter NV biedt u een Service Onderhoud Contract aan waarin alle vereisten en wensen zijn opgesteld. Dit contract bestaat uit de nodige onderhouds- en controlewerkzaamheden, 24/7 storingsdienst en alle wettelijke keuringen. U kunt het contract optioneel uitbreiden, zodat ook andere services en controles worden uitgevoerd door onze diensten zoals oa. het brandstofmanagement, periodiek proefdraaien en belast testen.

Waarom onderhoud aan uw installatie?
Om de betrouwbaarheid van uw noodstroominstallatie te kunnen garanderen is het belangrijk om deze regelmatig te laten controleren. Een preventief onderhoud moet minimaal jaarlijks uitgevoerd worden. Dit onderhoud houdt in dat de instellingen en regelingen worden gecontroleerd. Indien nodig worden deze ook bijgesteld. Ook de vervanging van kritische onderdelen dient jaarlijks te worden uitgevoerd. Het is voor u en de installatie ook voordelig deze regelmatig (belast) te laten proefdraaien.

Hunter NV biedt u de service aan om uw noodstroominstallatie door ons professioneel te laten onderhouden. Onze serviceafdeling is gespecialiseerd in het preventief en correctief onderhouden van uw noodstroominstallatie. In het geval van problemen staat onze servicedienst 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Periodiek Preventief Service Onderhoud
Wij raden onze klanten aan om hun installatie minimaal jaarlijks preventief door ons te laten onderhouden en (belast) te laten testen. Dit onderhoud houdt in dat de instellingen en regelingen worden gecontroleerd en indien nodig bijgesteld. Preventief vervangen wij ook de kritieke verbruiksdelen. De afvalstoffen die vrijkomen tijdens dit onderhoud nemen onze techniekers mee en worden verantwoord afgevoerd en verwerkt bij een milieu gecertificeerd inzamelbedrijf. Tevens bevinden zich er componenten in een noodstroominstallatie die elke 4 of 8 jaar gecontroleerd en/of vervangen moeten worden. Deze zijn gebonden aan het motormerk en type en kunnen worden opgenomen met het jaarlijks onderhoud.

Lees meer

Omnium meerjaren service onderhoud contract
Hunter NV biedt u ook een volwaardig OMNIUM meerjaren service onderhoud contract waarin alle componenten in de ganse noodstroominstallatie ontworpen en geleverd door Hunter NV zijn opgenomen. Hierdoor wordt u als klant volledig verzekerd van de goede werking en kosteloze herstelling en/of vervanging van de aanwezige onderdelen.

Vierjaarlijks elektrotechnisch onderhoudsinspectie
Er worden voornamelijk visuele controles op de elektrotechnische onderdelen uitgevoerd tijdens inspecties. Wij raden u echter aan om elke 4 jaar uw installatie grondig te laten analyseren. Tijdens de analyse wordt onder andere de winding- en isolatieweerstand bij de generator gemeten, ook de motorbedrading en toegepaste elektrotechnische onderdelen worden gecontroleerd en beoordeeld. Verder wordt het besturingspaneel geëvalueerd op hotspots. De bedienings-, indicatie- en meetinstrumenten worden ook gecontroleerd. Wij evalueren ook de gebruikte onderdelen op functionaliteit, leeftijd en de gangbaarheid. Ook hiervan ontvangt u na afloop een rapport met onze conclusies en ons advies. De werkzaamheden zijn installatie- specifiek en worden op uw aanvraag aangeboden.

Correctief serviceonderhoud en storingen
Op uw aanvraag maken wij een passende offerte voor het correctief onderhoud en/of herstel. Onze servicedienst heeft een responstijd van 4 uur binnen de Benelux. De kosten van onze storingsdienst worden opgenomen in de contractprijs voor het preventief onderhoud.   
   
Meer dan 80 jaar ervaring.


Deze website is onderdeel van Hunter N.V. Voor informatie en bestellingen bezoekt u de website!

MEER INFORMATIE 

Website Hunter
   
    © Hunter N.V. | Adres: Helststraat 49/51 (unit 11), B-2630 Aartselaar (BE) | Tel. +32(0)3 - 820 55 60