Noodstroom onderhoud

 

Seakeeper 5     
    HOME   •   ONDERHOUD   •   TOEPASSINGEN   •   NIEUWE INSTALLATIE   •   CONTACT    
         
   

Brandstoftank kopen

   
   
U bevindt zich hier: Home  |  Nieuw
   
   
Hunter NV ontwerpt, levert en onderhoudt brandstoftankinstallaties (conform de BRL-K903/08). Een brandstoftank die vervuild is kan leiden tot een onbetrouwbare noodstroominstallatie. Daarvoor moeten brandstofinstallaties aantoonbaar gecontroleerd worden op conformiteit met de recentste wet- en regelgeving, op de goede staat van de installatie en op de aanwezigheid van water en sludge (vuil). Deze controle moet door een gecertificeerd bedrijf worden uitgevoerd.

Hunter NV kan voor u de jaarlijkse controle uitvoeren van uw brandstoftankinstallatie samen met het volledige brandstofmanagement, dit in combinatie met het jaarlijks preventief onderhoud aan uw noodstroominstallatie. Hierdoor kan Hunter NV u concurrentiële prijzen aanbieden.

Enkel met het tankconformiteitsbewijs, het installatiecertificaat en een tankcontrole logboek kunt u aantonen dat uw brandstoftankinstallatie voldoet aan de actuele regelgeving.

Jaarlijkse controle
Het is ten zeerste aangeraden een brandstoftankinstallatie jaarlijks te laten controleren. Naast het controleren van de algemene technische staat en op mogelijke lekkages, controleren wij ook de werking van alle veiligheidsvoorzieningen. Hunter NV voert niet enkel de uitwendige controles uit, ook de inhoud van de brandstoftank moet beoordeeld worden. Tijdens deze jaarlijkse controle wordt ook een brandstofmonster afgenomen ter analyse op aanwezigheid van water, bacteriën, zwavel en aanwezigheid van vaste deeltjes (sludge) in hun verschillende grootte (µ). Deze zijn de hoofdoorzaak van ernstige beschadiging van uw brandstofinjectie systemen!

Nadat alle controles uitgevoerd zijn ontvangt u een inspectierapport met daarin onze conclusies en ons advies. Wilt u meer informatie over de vernieuwde regelgeving en wat Hunter NV voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Tijdens een periodieke preventieve controle wordt de staat van uw tankinstallatie getoetst aan de meest actuele regelgeving. Er wordt ook gecontroleerd of het certificaat en de verplichte appendages aanwezig zijn.

Wij controleren de tanks op de aanwezigheid van water en sludge (vuil). De aanwezigheid van water en/of sludge in uw brandstoftank kan uw installaties ernstig beschadigen.   
   
Meer dan 80 jaar ervaring.


Deze website is onderdeel van Hunter N.V. Voor informatie en bestellingen bezoekt u de website!

MEER INFORMATIE 

Website Hunter
   
    © Hunter N.V. | Adres: Helststraat 49/51 (unit 11), B-2630 Aartselaar (BE) | Tel. +32(0)3 - 820 55 60