Noodstroom onderhoud

 

Seakeeper 5     
    HOME   •   ONDERHOUD   •   TOEPASSINGEN   •   NIEUWE INSTALLATIE   •   CONTACT    
         
   

Brandstoffiltratie

   
   
U bevindt zich hier: Home  |  Nieuw
   
   
Uw systeem in topconditie is voor u en voor ons belangrijk! Hiervoor bieden wij u het WASP brandstoffiltratie systeem (ook wel Fuel Polishing System, FPS) aan. Een ecologisch verantwoorde brandstoffilter om verontreinigde dieselbrandstof te voorkomen. Deze brandstoffilters worden voornamelijk ontworpen voor scheepvaart en noodstroominstallaties.

Een traditionele filter staat als in-line filter opgesteld tussen de brandstoftank en de motor en filtert enkel de brandstof die naar de motor gaat. In de tank kan de dieselbacterie zich dus ongehinderd blijven vermenigvuldigen. Het gevolg hiervan is dat de brandstof die door het in-line filter gaat, steeds vuiler wordt. Hierdoor moet uw brandstoffilter vaker vervangen worden, maar bijkomend kan het brandstofsysteem ook plotseling dichtslibben.

Hunter NV heeft hiervoor dé oplossing: het WASP brandstoffiltratie-systeem. Het betreft een in parallel aan de brandstofvoorraadtank geplaatst systeem.


Het “Fuel Polishing Systeem” filtert automatisch de brandstof en verwijdert ongebonden water, gebonden of geëmulgeerd water, sediment (sludge) en microbiologische bacterievervuiling. Hierdoor is de brandstof vrij van vervuiling, waardoor de betrouwbaarheid toeneemt en de levensduur van het brandstof injectiesysteem wordt verlengd. Wij bieden u de mogelijkheid om van onze service met onze mobiele WASP installatie gebruik te maken. Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met het onderhoud aan uw installatie. Zo hoeft u niet te investeren in een eigen systeem en profiteert u toch van propere brandstof.   
   
Meer dan 80 jaar ervaring.


Deze website is onderdeel van Hunter N.V. Voor informatie en bestellingen bezoekt u de website!

MEER INFORMATIE 

Website Hunter
   
    © Hunter N.V. | Adres: Helststraat 49/51 (unit 11), B-2630 Aartselaar (BE) | Tel. +32(0)3 - 820 55 60