Noodstroom onderhoud

 

Seakeeper 5     
    HOME   •   ONDERHOUD   •   TOEPASSINGEN   •   NIEUWE INSTALLATIE   •   CONTACT    
         
   

Nieuw besturingspaneel kopen

   
   
U bevindt zich hier: Home  |  Nieuw
   
   
Hunter NV verzorgt als één van de weinige noodstroomleveranciers de complete engineering en (nieuw)bouw van een schakelpaneel in eigen huis. Met onze afdeling Panelenbouw kunnen wij uw besturingspanelen vervangen, wat nodig kan zijn wegens ouderdom of uitbreiding. Ook kunnen wij uw bestaande schakelpanelen aanpassen aan de moderne vereisten. Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor u in elke situatie. Hunter NV bekijkt graag met u de mogelijkheden.

Panelenbouw op maat
Liggen uw wensen en eisen buiten de standaard van de fabrikant? Dan leveren wij uw besturingspaneel of schakelpaneel volledig op maat. U heeft complexe schakelpanelen met meerdere generatoren, transformatoren, koppelschakelaars of afgaande groepen nodig? Deze specifieke opties behoren tot de expertises waarin Hunter NV jarenlange ervaring heeft. Ook onderling parallelbedrijf en continue parallelbedrijf zijn geen uitzonderingen. Ook synchronisatie, het monitoren van op afstand en een vermogensregeling behoren tot onze mogelijkheden.

Batterijpanelen
Hunter NV heeft een batterij omschakelpaneel ontwikkelt die de noodstroominstallatie van meerdere batterijen voorziet. Als het eerste batterijpakket weigert, schakelt het paneel automatisch van het ene batterijpakket naar het andere over.

Onze expertise
Wij beschikken over de nodige kennis en expertise in noodstroom, continue vermogen en aandrijving. Door de jarenlange samenwerking met toonaangevende leveranciers van dieselmotoren en generatorsets kunnen wij dan ook één totaal product leveren. Voorbeelden van onze leveranciers zijn Perkins, FG Wilson (voor industriële toepassingen), Lombardini en Kohler (voor scheepsgeneratoren).   
   
Meer dan 80 jaar ervaring.


Deze website is onderdeel van Hunter N.V. Voor informatie en bestellingen bezoekt u de website!

MEER INFORMATIE 

Website Hunter
   
    © Hunter N.V. | Adres: Helststraat 49/51 (unit 11), B-2630 Aartselaar (BE) | Tel. +32(0)3 - 820 55 60